Vägen
Vägen
Detta projekt är i samarbete med alla mina tre döttrar, Nellie, Moa och Iris. I sång, musik och betraktelser delade vi med oss av en del av det som blivit vår gemensamma livsväg.
SOUNDTRACK TILL ETT LIV
SOUNDTRACK TILL ETT LIV
Detta projekt, tillsammans med sångerskan Lisa Westberg, är sammansatt av sånger, såväl egenskrivna som lånade, från olika genrer för att belysa olika perioder i en människas liv- från födsel till död.
P.S.-konsertversionen
P.S.-konsertversionen
P.S. - Prat & Sång är ett koncept som bygger på att lyfta fram olika människors livsöden i ett offentligt samtal om livet och tron. Musiken väljs och arrangeras med omsorg utifrån varje gästs livshistoria och är tänkt att både hålla ihop och leda samtalet vidare. Detta projekt, tillsammans med pianisten och arrangören Johan Bergman och sångerskan Maggie Bergman, presenterar ett axplock av musiken från P.S. historia varvat med citat, texter och utdrag från några av de olika gäster som genom åren gästat P.S..
SPEKTRUM
SPEKTRUM
Tillsammans med jazzsångerskan Iris Bergcrantz ges i detta projekt såväl gamla som nya psalmer en ny musikalisk skrud i gränslandet mellan pop och jazz.
SPEGLAR
SPEGLAR
Tillsammans med sångerskan och musikalartisten Hedvig Becke ger detta projekt möjlighet för lyssnaren att få stanna upp en stund i livet och för en stund få se sitt liv i några nya speglar.
PERSPEKTIV
PERSPEKTIV
Detta projekt är ett musikaliskt samtal om livet mellan far och dotter där tankar och funderingar kring livet vävs ihop med sång, musik och dans till en helhetsupplevelse som berör lyssnaren på djupet.
Orientation: 1
DIABEAT
DIABEAT
Detta konsertprojekt var i grunden ett projekt för att på olika sätt samla in pengar till diabetesforskningen. Insamlingen avslutades med en stor gala med många olika medverkande gästartister.
BLOMMOR BREDVID RÄLSEN
BLOMMOR BREDVID RÄLSEN
I detta soloprojekt får lyssnaren ta del av personliga reflektioner kring livet i kombination med speciellt utvalda sånger.
CATCH THE SPIRIT
CATCH THE SPIRIT
Tillsammans med saxofonisten och arrangören Christoffer Wallin dyker detta projekt ner i den musikaliska mylla som de flesta musikstilar har sitt ursprung i - Spirituals. Sånger från denna odödliga musikaliska skattkista kläs i nya arrangemang med influenser av både jazz, rock och pop.